Duurzaamheids-
hypotheek

In Vaendel worden de woningen gasloos en extreem energiezuinig gebouwd.
Omdat de woningen energiezuinig zijn en daarmee een lagere energierekening met zich meebrengen, kunt u een hogere hypotheek krijgen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinige woning. Één van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Duurzaamheidshypotheek van Triodos, die u via NEXTHome kunt afsluiten.
De 10-jaars basisrente voor de Duurzaamheidshypotheek bedraagt momenteel: 1,35%. De 20-jaars basisrente bedraagt 1,75%.

WAT IS EEN DUURZAAMHEIDS– HYPOTHEEK?

Kopers (en ook potentiële kopers) van een woning in Vaendel kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van het team van NEXTHome Nieuwbouwhypotheken. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen u maximaal te profiteren van de voordelen die u als koper van een woning in Vaendel heeft.

WAT ZIJN DE KOSTEN VAN HET AFSLUITEN VAN EEN HYPOTHEEK BIJ NEXTHOME?

De advies- en bemiddelingskosten voor een hypotheek via NEXTHome bedragen voor kopers van Vaendel slechts € 800,-.

OVER NEXTHOME

NEXTHome is onze partner in hypotheken. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met uw Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar uw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heeft u, welke opties en extra’s zou u graag willen en wat worden de maandlasten? Dit is belangrijke informatie om te weten. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf waar u uw uiteindelijke hypotheek afsluit.

Belangrijk om te weten: NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing in uw persoonlijke situatie, waarbij NEXTHome uw hypotheek kan onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken.

WAAR KAN IK MEER VINDEN OVER NEXTHOME?

Op de website www.nexthome.nl leest u alles over NEXTHome Nieuwbouwhypotheken, u ziet het team en leest alvast het e.e.a. over uw voordelen. Wilt u vooraf alvast telefonisch contact hebben over de werkwijze en uw mogelijkheden? Bel 0186 – 74 57 72.